Voorwoord

Waar ligt de toekomst van finance?

Voorwoord_368
Voorwoord_369

Namens het bestuur van de Vereniging van Registercontrollers (VRC) bieden we u met trots dit digitale magazine aan. Met daarin inspirerende interviews met maar liefst 22 topfinancials. Leden en niet-leden. Van Barbara Baarsma tot aan Dirk Jan van der Zeep. Zij spreken vanuit hun diverse achtergronden over de rol van registercontroller, onze vereniging, de kunst van leidinggeven en de toekomst van finance. Waar gaan we heen?      

Lees verder 

Laten we op reis gaan

“Het was een eer om samen met Albert Gagliardi geïnspireerd te worden door het verhaal achter de topman of -vrouw. Als Vereniging van Registercontrollers staan wij voor een uitdaging. Dat is zeker. Verandering is het toverwoord. In de persoonlijke verhalen van de CEO’s en CFO’s van zowel leden als niet-leden is verandering een constante. Als ik dit op mijzelf en mijn directe werkomgeving betrek, omarm ik verandering.

 

“Laat u inspireren door topprofessionals...”

 

Aanpassingsvermogen, out of the box-denken en buiten je comfortzone treden zitten in mijn DNA. Echter, ik heb makkelijk praten. Ik kom uit de Y-generatie en ik word ook wel een millennial genoemd. Ik wil u niet onthouden van het geluk wat ik ervaar. Laten we samen op reis gaan, maar laat u eerst inspireren door de geweldige verhalen van deze topprofessionals. De bestemming is nog onbekend. Durft u dit aan?”

Rajesh Balgobind is penningmeester en bestuurslid marktontwikkeling Tax (Technology) Director TIF Synergy

 

 

Mee in de dynamiek

“De tijd dat verandering een uitzondering op de regel was, zijn we voorbij. De wereld lijkt in een permanente staat van verandering terecht te zijn gekomen door technologie, wetenschap, politiek, de groei van de bevolking, de zorg om onze aarde, et cetera. Wie terugkijkt kan nagaan dat internet in de jaren tachtig van de vorige eeuw pas is opgekomen. Als ik nu, anno 2019, naar mijn kinderen kijk, lijkt het voor de jeugd een eerste levensbehoefte te zijn.

 

“De wereld lijkt in een permanente staat van verandering...”

 

Ze lijken vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week verbonden te zijn met het net. Wat betekent dit nu voor de maatschappij, en de rol die de leden van de VRC hierin spelen? De dynamiek is groot. De VRC moet hierin mee en moet van grote onderwerpen iets gaan vinden. Daar waar we kunnen, moeten we helpen om vragen die er spelen in de bedrijven, de bedrijfstakken en de maatschappij te beantwoorden. Dat betekent helpen met de kennis, kunde en ervaring die de leden van de VRC volop hebben. We gaan er samen tegenaan!”

Albert Gagliardi is voorzitter van de Vereniging van Registercontrollers 

Voorwoord

3/15
Loading ...